Blaarkoppen en reacties Kagerzoom

Even de laatste nieuwtjes:

Reacties over herinrichting Kagerzoom

Alle reacties op het plan ‘Kagerzoom levend landschap’ zijn gebundeld, gerubriceerd, naar leeftijd ingedeeld (?!) en online gezet.

Projectleider Bart van Dijk schrijft: “Op dit moment plannen we gesprekken in de wijk, met name waar het gaat om de dijk en de belangen van aanwonenden.” De laatste stand van zaken is dat nu per gedeelte van de dijk gekeken wordt of men bezwaar heeft tegen verlaging, wandelpaden en andere ingrepen.

“Daarna werken we aan een definitief ontwerp, meerjarig beheerplan en bijhorende financiële begrotingen. We streven ernaar om deze stukken medio juni gereed te hebben zodat we ze nog voor of net na de de zomervakantie kunnen presenteren in één of meer informatiebijeenkomst(en).”

180426 reacties Kagerzoom

Blaarkoppen

Koningsdag om 12u brengt Theo Warmerdam zeven pinken naar de Broek- en Simontjespolder. Ze krijgen een korte cursus ‘wat is een sloot’, om het risico te verkleinen dat ze op stap gaan in de wijk. Na afloop een kleine proeverij van BoerenLeidse en ambachtelijk gekarnde karnemelk.

180425 de dames zijn er klaar voor

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.