Nieuw bestemmingsplan ter inzage

Op dit moment ligt in de gemeente Teylingen het voorontwerp bestemmingsplan Buitengebied Teylingen ter inzage. Daarin worden verschillende bestemmingsplannen samengevoegd, waaronder het bestemmingsplan waar onze polder onder valt.

De gemeente gaat nu starten met het opstellen van een planmilieueffectrapport (planMER). De Notitie Reikwijdte en Detailniveau planMER beschrijft wat er gaat gebeuren en ligt ook ter inzage. Op een later moment wordt het planMER gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied ter inzage gelegd.

De kaart en de toelichting zijn online te bekijken. Komende donderdagmiddag 30 mei is in Warmond een inloopmiddag waar iedereen persoonlijk vragen kan stellen en de plannen kan komen bekijken. Naar aanleiding van het voorontwerp kan een zienswijze worden ingediend – de uiterste inzenddatum is 26 juni.

Namens de Stichting Broek- en Simontjespolder zullen wij de informatiemiddag bezoeken en ons laten informeren over de inhoud van het voorontwerp. Uitgangspunt van de Stichting is dat de polder ook in de toekomst blijft zoals hij is. Wij willen ons er sterk voor maken dat het bestemmingsplan dit zoveel mogelijk waarborgt.

Inloopavond/-middag
Op de inloopmiddag kun je het bestemmingsplan en de notitie (reikwijdte en detailniveau planMER) inzien en een toelichting hierop krijgen.
Donderdag 30 mei, van 16.00 – 18.00 uur in Het Trefpunt, Herenweg 80 in Warmond

De gemeente Teylingen heeft meer informatie over het traject gepubliceerd in de Gemeenteberichten van week 20.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.